Yritysinfo

Combat Models perustettiin 80-luvun lopulla palvelemaan pienoismalliharrastajien tarpeita. Alkuvuosina tuotevalikoimamme painottui voimakkaasti sotilaskalustomalleihin ja niiden lisäosiin. Tuolloin Combat Models tulikin tunnetuksi "telatalona" kattavan irtotelavalikoiman ansiosta.

Tänään Combat Models on monipuolinen harrasteliike, laajaan valikoimaamme kuuluu mallisarjoja ja lisäosia mallailun kaikilta osa-alueilta. Mallisarjojen ohella tarjoamme kattavasti myös mallailutarvikkeita,lähdemateriaalia ja työkaluja.

Oman jatkuvasti laajenevan maahantuontiohjelmamme ansiosta pystymme tarjoamaan myös erikoisempia malleja ja tarvike-osia.  Samasta syystä olemme onnistuneet pitämään hintatasomme varsin edullisena. Pystymme toimittamaan kohtuullisella toimitusajalla tuotteita myös varsinaisen ohjelmamme ulkopuolelta. Aina kannattaa kysyä.

Me myös tiedämme mitä myymme. Oman, jo 60-luvulla aloitetun malliharrastuksen ja kattavan asiantuntijaverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme muutakin kuin pelkän hintatiedon. Combat Models onkin palveleva harrasteliike harrastajille aloittelijasta aina tiukimpaan pro-luokan konkariin.

Reijo Kuusisto