Yritysinfo


Combat Models on perustettu 80-luvun lopulla. Alkuvuosina tuotevalikoimamme painottui silloin uusiin Model Kasten -irtoteloihin ja sotilaskalustomallien lisäosiin. Tuolloin Combat Models tunnettiin "telatalona" kattavan irtotelavalikoiman ansiosta.

Tänään Combat Models on monipuolinen pienoismalliharrastajan tavaratalo. Verkkokaupan ohella varastomyymälämme Kellokoskella palvelee kahtena päivänä viikossa. Valikoimamme sisältää  lähes kaikkea pienoismallien rakenteluun liittyvää. 

Oman maahantuontiohjelmamme ansiosta pystymme tarjoamaan myös erikoisempia rakennussarjoja ja tarvikeosia kohtuullisella toimitusajalla. Toimitamme tuotteita myös varsinaisen ohjelmamme ulkopuolelta. Näitä kannattaa aina kysyä, sillä jos tuote olemassa, me pystymme sen useimmissa tapauksissa toimittamaan.

Jo 60-luvulla aloitetun malliharrastuksen tuomalla tietämyksellä ja ennen kaikkea asiantuntijaverkostomme avulla pystymme kertomaan asiakkaalle muutakin kuin pelkän hintatiedon. Combat Models onkin palveleva harrasteliike jokaiselle aina aloittelijasta tiukimpaan pro-luokan konkariin.

Combat-tiimi