Toimitusehdot

Yleistä

Combat Models verkkokauppa on markkinapaikka, jossa tuotteita myy Combat Models, y-tunnus FI1096403-0, Koukkutie 68, 04220 Kerava. puhelin 050-3039559. Combat Models pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Combat Models verkkokaupan lähetyksissä lasku seuraa lähetyksen mukana.

Lähetys voidaan asiakkaan valinnan mukaan toimittaa myös postiennakkona.

Combat Models pidättää oikeuden vaatia poikkeustapauksissa maksun ennakkoon.

 

Toimitustavat

Combat Models verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita: Nouto postista, smartpost ja kotipaketti.  Toisena vaihtoehtona on Matkahuollon lähellä paketti.

Toimitamme lähetyksiä Suomen ja Ahvenanmaan ohella myös ulkomaille. Ulkomaille tehtyjen tilausten lähetystavoista sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä

 

Combat Models myymälässä tehdyt ostot voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla.

 

Toimituskulut 

Lähetyskulut Suomeen ovat alkaen 7,50€ toimitustavasta riippuen.  Ulkomaille tehtyjen tilausten hinnat määritellään tapauskohtaisesti.

 

Tuotteiden hinnat

Voimassa olevat hinnat on ilmoitettu verkkokaupassamme euromääräisinä.  Combat Models pidättää oikeuden hintojen muutoksiin siitä erikseen ilmoittamatta.  Hinnat sisältävät arvonlisäveroa kunkin tuoteryhmän mukaisesti.

 

Toimitusaika

Combat Models verkkokaupan postituspäivät ovat pääsääntöisesti maanantai ja torstai.

Varastossa olevat tuotteet lähetetään tilausjärjestyksessä pääsääntöisesti tilausta seuraavana postituspäivänä.

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti täydellisinä, mutta mikäli yksittäisen tuotteen saatavuudessa on ongelmia kyseinen tuote voidaan jättää pois tilauksesta.

Combat Models verkkokauppaan tehdyt tilaukset ovat voimassa kaksi kuukautta tilauspäivästä, jonka jälkeen –mikäli esimerkiksi tilattua tuotetta ei saada varastoon-  tilaus peruuntuu automaattisesti.

 

Reklamaatio

Mikäli tilaajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, on tilaajan ilmoitettava tästä myyjälle mahdollisimman nopeasti.  Mahdolliset palautukset tehdään erikseen annettavien ohjeiden mukaisesti. Viallinen tuote korvataan uudella varastotilanteen mukaan mahdollisimman nopeasti.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla Combat Models verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Määrä-aika palautukselle lasketaan tuotteiden vastaanottopäivämäärästä.  Määrä-ajan noudattamiseksi riittää, että asiakas ilmoittaa kirjallisesti palautusoikeuden käytöstä ennen 14 päivän määrä-ajan umpeutumista.  Tuotteen palautus on tehtävä viipymättä ilmoituksen jälkeen.  

Mikäli tilaus palautetaan kokonaisuudessaan hyvitämme myös toimituskulut.  Mikäli asiakas on valinnut toimitukseensa lisäpalveluita, nämä kulut jäävät hyvityksen ulkopuolelle.

 

Palautusoikeuden käytön vaikutukset

Tilausten peruuttamis- ja palauttamistapauksissa Combat Models palauttaa ko tilaukseen kohdistuvat suoritukset viivytyksittä, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta.  Maksu palautetaan asiakkaan tilille, ellei erikseen tosin sovita. Combat Models voi pidättäytyä maksun palautuksesta kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on pitävästi osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

 

Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisessä kunnossa. Palautettavan tavaran tulee olla käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa.  Palautuksen mukana tulee seurata kaikki palautettavaan tavaraan liittyvät osat ja mahdolliset lisävarusteet.  Kaikkien tuotemerkintöjen on oltava alkuperäisillä paikoillaan.   Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on purettu asiakas vastaa tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

 

Noutamatta jätetty tilaus

Mikäli asiakas jättää noutamatta postiin tai matkahuoltoon tilaamansa tuotteet, peritään asiakkaalta 25€ toimitus- ja käsittelymaksuja lähetyksen palauduttua Combat Modelsille. 

 

Palautusohje

 

Mikäli palautatte tuotteen, täyttäkää osoitekenttä alla olevat tiedot.  Liittäkää pakkaukseen mukaan alkuperäinen pakkauslista, tai sen puuttuessa dokumentti, josta näkyvät tilaajan nimi ja osoite, sekä tilauksen numero.

 

Asiakaspalautus 

633482 

Combat Models 

Koukkutie 68

 04220 KERAVA


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Combat Models, tilaukset@combatmodels.net, 050-3039559