Toimitusehdot

Yleistä

Combat Models verkkokauppa on markkinapaikka, jossa tuotteita myy Combat Models, y-tunnus FI1096403-0, Koukkutie 68, 04220 Kerava. puhelin 050-3039559. Combat Models pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Combat Models verkkokaupan lähetyksissä lasku seuraa lähetyksen mukana.

Lähetys voidaan asiakkaan valinnan mukaan toimittaa myös postiennakkona.

Combat Models pidättää oikeuden vaatia maksun etukäteen.

 

Toimitustavat

Combat Models verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita: Nouto postista, smartpost ja kotipaketti.  Toisena vaihtoehtona on Matkahuollon lähellä paketti.

Toimitamme lähetyksiä Suomen ja Ahvenanmaan ohella myös ulkomaille. Ulkomaille tehtyjen tilausten lähetystavoista sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä

 

Combat Models myymälässä tehdyt ostot voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla.

 

Toimituskulut 

Lähetyskulut Suomeen ovat alkaen 7,50€ toimitustavasta riippuen.  Ulkomaille tehtyjen tilausten hinnat määritellään tapauskohtaisesti.

 

Tuotteiden hinnat

Voimassa olevat hinnat on ilmoitettu verkkokaupassamme euromääräisinä.  Combat Models pidättää oikeuden hintojen muutoksiin siitä erikseen ilmoittamatta.  Hinnat sisältävät arvonlisäveroa kunkin tuoteryhmän mukaisesti.

 

Toimitusaika

Combat Models verkkokaupan postituspäivät ovat pääsääntöisesti maanantai ja torstai.

Varastossa olevat tuotteet lähetetään tilausjärjestyksessä pääsääntöisesti tilausta seuraavana postituspäivänä.

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti täydellisinä, mutta mikäli yksittäisen tuotteen saatavuudessa on ongelmia kyseinen tuote voidaan jättää pois tilauksesta.

Combat Models verkkokauppaan tehdyt tilaukset ovat voimassa kaksi kuukautta tilauspäivästä, jonka jälkeen –mikäli esimerkiksi tilattua tuotetta ei saada varastoon-  tilaus peruuntuu automaattisesti.

 

Reklamaatio

Mikäli tilaajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, on tilaajan ilmoitettava tästä myyjälle mahdollisimman nopeasti.  Mahdolliset palautukset tehdään erikseen annettavien ohjeiden mukaisesti. Viallinen tuote korvataan uudella varastotilanteen mukaan mahdollisimman nopeasti.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla Combat Models verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on rajoitetusti 14 päivän palautusoikeus.

Mikäli palautettava tuote/tuotteet ovat virheettömiä ja tilauksen mukaisesti toimitettuja Combat Models ei vastaa palautuskuluista, vaan palautuksen kustannuksista vastaa aina asiakas. Mikäli palautettava tuote/tuotteet ovat viallisia tai on toimitettu vääriä tuotteita, tulee asiakkaan olla yhteydessä myyjään 14 päivän aikana sopiakseen palautuksen/korvauksen käytännöstä.

Palautusoikeuden käytön vaikutukset

Tilausten peruuttamis- ja palauttamistapauksissa Combat Models palauttaa tilaukseen kohdistuvat suoritukset viivytyksittä, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta.  Maksu palautetaan asiakkaan tilille, ellei erikseen toisin sovita. Combat Models voi pidättäytyä maksun palautuksesta kunnes palautettava tavara on vastaanotettu ja tarkastuksessa todettu virheettömäksi tai viallisen tuotteen kohdalla 14 päivän aikana tehdyn reklamaation mukaiseksi.

Oikein toimitetun ja virheettömän tuotteen on palautettaessa oltava käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa ja uutta vastaava. Palautuksen mukana tulee seurata kaikki palautettavaan tavaraan liittyvät osat ja mahdolliset lisävarusteet.  Kaikkien tuotemerkintöjen on oltava alkuperäisillä paikoillaan. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on purettu asiakas vastaa tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

 

Noutamatta jätetty tilaus

Mikäli asiakas jättää noutamatta postiin tai matkahuoltoon tilaamansa tuotteet, peritään asiakkaalta 25€ toimitus- ja käsittelymaksuja lähetyksen palauduttua Combat Modelsille. 

 

Palautusohje

 

Mikäli palautatte tuotteen, täyttäkää osoitekenttä alla olevat tiedot.  Liittäkää pakkaukseen mukaan alkuperäinen pakkauslista, tai sen puuttuessa dokumentti, josta näkyvät tilaajan nimi ja osoite, sekä tilauksen numero.

 

Combat Models 

Koukkutie 68

 04220 KERAVA

 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Combat Models, tilaukset@combatmodels.net, tai puhelimitse 050-3039559