Mallix 3/20
Mallix 3/20
Mallix

Mallix 3/20

Tuotenumero MAL032020

2020 kolmosnumero

11,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Tamiyan 1/48 mittakaavan Tomcat sarja on mainio lähtökohta upealle pienoismallille. Kone on tässä mittakaavassa isokokoinen, joten työpöydältä on hyvä löytä reilusti tilaa.

Heia Safari Dioraamaprojekti

Pitkästä aikaa pääsemme tarjoamaan dioraamaprojektin rakennuskertomuksen suunnittelusta valmiiseen työhön. Lähde siis mukaan Libyan auringon alle seuraamaan tulenjohtoryhmän ruokailutaukoa.

T-55 panssarivaunu Tamiyan uutuussarjasta

T-55 on yksi eniten valmistetuista panssarivaunuista toisen maailmansodan jälkeiseltä ajalta. Rakennussarjojakin on vuosien mittaan ilmestynyt runsain määrin. Siitä huolimatta Tamiyan uutuus on ensimmäinen esitys tässä mittakaavassa.

Turun Forum Marinum merimuseon dioraamaprojekti

Dioraamoja tehdään muuallakin kuin mallarien kotipöydillä. Tähän tarkasti detaljoituun työhön kannattaa tutusua ihan livenä. Toivotaan että kesäloma-aikaan museoon taas pääsee tutustumaan.

Gundam Zaku II Miniversiona

Mallailunkaan ei aina tarvitse olla niin tiukkapipoista hommaa. Siirryimme hetkeksi hauskalle puolelle ja pistimme kasaan Gundam hahmon ”Toon” version.

Tutkailimme läpi muutamia uutuussarjoja ja muutakin mukavaa.

Iskä mallaa Mallixiin osa III

Mallarit eivät ole muiden ihmisten kaltaisia. Se on moneen kertaan nähty ja todistettu. Näin voi käydä kun hän lähtee kammiostaan ihmisten ilmoille.

Arvostelut 0 arvostelua