Mallix 4/20
Mallix 4/20
Mallix

Mallix 4/20

Tuotenumero MAL042020

2020 nelosnumero

11,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Dodge Challenger Osa 3

1970 vuosimallin Challengerimme päästiin viimein saattamaan valmiiksi. Kaikkien projektia kohdanneiden pienten ja vähän isompienkin ongelmien ja sattumusten jälkeen voidaan sanoa että kyseessä on todellinen työvoitto. Ja ennen kaikkea hieno sellainen.

Corsair hävittäjä toiseen kertaan

Ei siis rakenneta toista sarjaa vaan poistetaan parikymmentä vuotta sitten tehdystä mallista maalit ja merkinnät. Pienen siistimisen jälkeen maalataan malli uudestaan ja viimeistellään tämän päivän tekniikoilla ja aineilla. Virkistävää vaihtelua.

Panzerjäger Ferdinand

Venäläisen Zvezdan valmistamien mallisarjojen taso on noussut suorastaan kohisten. Rakensimme uudempaan tuotantoon kuuluvasta sarjasta Ferdinand panssarintuhoojan ja viimeistelimme mallin Kurskin suurtaistelussa käytettyyn kuosiin.

RX-7-5 Gundam

Palaamme taas Gundamien maailmaan. Tällä kertaa rakennamme sarjan ohjeen mukaan, mutta jätämme sen maalamatta ja viimeistelemme muovipinnat ainoastaan mattalakalla.

Kirjahyllyssä arvioitavana kattava teos Brummbär vaunusta ja toinen Sci-Fi mallarin perustekniikoista

Sturmpanzer IV Brummbär on näihin asti jäänyt kirjallisuudessa melko vähälle huomiolle. Nyt tilanne korjaantuu kun Panzerwrecks kustantamo julkaisi kattavan vaunun historiaa ja alatyyppien eroja luotaavan teoksen. How to Kotobukiya puolestaan antaa Sci-Fi mallarille uusia aseita mallien maalaamiseen ja viimeistelyyn.

Arvostelut 0 arvostelua