Mallix 2/20
Mallix 2/20
Mallix

Mallix 2/20

Tuotenumero MAL022020

2020 kakkosnumero

11,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Panzer III Ausf.D Kiestingin suunta keväällä 1942
Rakensimme varhaisen kolmosen Miniartin hienosta mutta hiukan haastavasta rakennussarjasta.

Airfixin 1/24 mittakaavan Hellcat
Airfix jatkaa isojen rakennussarjojen tekemistä. Tällä kertaa vuorossa on Grumman F6F-5 Hellcat. Mallista tulee kookas, mutta mittakaavaan suhteutettuna sarjan detaljonti jättää toivomisen varaa. Kokonaisuutena rakentelukokemus on kuitenkin varsin tyydyttävä.

Opel Diplomat 1975 pahvimallina
Omasta autosta ei löytynyt rakennusarjaa koottavaksi, joten Tapani Karinen päätti ottaa mitat kulkupelistään ja tehdä pienoismallin pahvista. Jousitus ja ovet toimivat tietenkin ja muutenkin 1/14 mittakaavaan rakennettu malli on tarkka pienoiskopio esikuvastaan.

Sukellusvene Vesikko, Special Navyn 1/72 rakennussarja
Sukellusvene Vesikkoa esittävää rakennussarjaa odotettiin monta vuotta. Nyt sarja on vihdoin markkinoilla, joten pääsimme katsastamaan mitä uutuus pitää sisällään. Suoraan sarjasta rakentaen saa Vesikkoa muistuttavan lopputuloksen mutta esikuvan mukaiseen lopputulokseen tähtäävällä on edessään runsaasti lisätöitä.

Dodge Challenger Osa.2
Rakentelujutun ohella tämä yhdestä jutusta kolme-osaiseksi jatkosarjaksi paisunut tarina on kertomus viihdyttävän rakennusprojektin muuttumisesta tuskien taipaleeksi. Kaikesta huolimatta homma kuitenkin etenee

Arvostelut 0 arvostelua